مهاجرت به مالزی و ادامه تحصیل در مالزی | دوره های فشرده آموزش زبان انگلیسی در کالج زبان لندن شعبه کوالالامپور مالزی | مدرک آیلتس و تافل
صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما
سوالات متداول درباره برنامه MM2H

 سوالات متداول درباره برنامه MM2H (مالزی خانه دوم من)

 1.برنامه MM2H (مالزی خانه دوم من) چیست؟

ج: برنامه Malaysia My Second Home  یا "مالزی خانه دوم من" که به اختصار به آن MM2H می گویند  طرحی است که دولت مالزی با ارائه ویزای بلند مدت (10 ساله) به علاقمندان این اجازه را می دهد که در مالزی زندگی کنند.
 


2. چه کسانی می توانند برای برنامه MM2H‌ درخواست دهند؟

ج: همه افراد از هر ملیتی صرف نظر از نژاد، مذهب، جنسیت و سن می توانند پس از تایید دولت مالزی جهت عضویت در برنامه MM2H  اقدام کنند. علاوه بر این، متقاضیان اجازه دارند که همسر و فرزندان (فرزندان زیر 21 سال و مجرد) را نیز همراه خود به مالزی بیاورند.

 

3. مجوز عضویت در برنامه MM2H توسط چه کسی صادر می شود؟

ج: مجوز عضویت در برنامه MM2H توسط حوزه گردشگری و مهاجرت وزارت خارجه مالزی صادر می شود.


4. آیا در زمان درخواست نیازی به حضور در مالزی می باشد؟

ج:خیر شما تنها لازم است فرم درخواست را تکمیل نموده و اخذ موافقت نامه دولت مالزی ٬ اخذ ویزا و ... از طرف شرکت انجام خواهد شد و متقاضی تنها برای اخذ آخرین مهر ویزای MM2H به مالزی خواهد رفت.

 

5. آیا خرید خانه ای با ارزش بالا می تواند در تسریع روند این برنامه موثر باشد؟

ج:بله اما از آنجا که یکی از امتیازات این برنامه استفاده از وامهای استثنایی با بهره بانکی کم ( حدود 6% در سال) است، توصیه می شود ابتدا برای اقامت و سپس برای خرید ملک اقدام نمایید.
 


6. چه نوع از درآمدهای خارجی برای درخواست عضویت در برنامه MM2H قابل قبول می باشد؟

ج: حقوق بازنشستگی، حقوق ثابت ماهیانه و یا اخذ اجاره ماهیانه از مستغلات شما که توسط بانک تایید شده باشد بعنوان درآمد خارجی محسوب شود.

 

7. چه زمانی نیاز به ارائه سپرده ثابت وجود دارد؟

ج: پس از اخذ موافقتنامه اولیه اقامت اعضاء باید در یکی از بانک های مالزی سپرده ثابت(حدود90میلیون تومان افراد زیر 50 سال و 45 میلیون تومان افراد بالای 50 سال) گزارده شود.

8. چه زمانی می توان سپرده ثابت را از بانک های مالزی خارج کرد؟

ج: تا زمانی که تحت عنوان عضو MM2H در مالزی هستید حق خارج کردن سپرده خود از بانک را ندارید و یکسال پس از اقامت در مالزی می توان کل مبلغ به جر 60.000 رینگت معادل 18 میلیون تومان را به منظور خرید مستغلات، پرداخت شهریه تحصیل فرزندان یا درمان برداشت نمایید. آن مبلغی که در حساب شما باقی می ماند مجوز اقامت شما است و در زمانی که بخواهید به اقامت خود در مالزی خاتمه دهید می توانید آن را به طور کامل برداشت نمایید.

 

9. آیا می توان سرمایه را برای مدتی از بانک خارج کرد و بعد از چند ماه دوباره برگرداند؟

ج: خیر هیچ کدام از اعضاء اجازه این کار را ندارند مگر برای کاری واقعاً ضروری که مجوز آن را از وزارت گردشگری مالزی گرفته باشند.
 


10. آیا امکان کار کردن در مالزی تحت این ویزا وجود دارد؟

ج: بر طبق قانون جدید دولت مالزی به شرکت کننده های 50 سال به بالا که دارای مهارت و یا تخصص هستند، در یکی از بخش های دولتی که به آن نیاز دارند مشروط به اینکه کمتر از 20 ساعت در هفته باشد مجوز کار داده می شود.

کلاً برنامه خانه دوم برای جذب کار آفرینان طراحی شده نه افراد جویای کار، یعنی دولت مالزی شرایط مطلوبی را برای ایجاد کارو کسب برای اعضاء MM2H‌ فراهم می آورد ٬ اعضاء میتوانید از بانکهای خصوصی وامهای گوناگون با بهره های مناسب دریافت و در بخش ها مختلف سرمایه گذاری کنند.

 

11. آیا به همسر و فرزندان هم این اقامت تعلق می گیرد؟

ج:بله  به همسر و فرزندان مجرد و زیر 21 سال شما این اقامت تعلق میگیرد.


12. آیا اعضا می توانند برای ثبت نام فرزندان خود در مدارس بین المللی مالزی اقدام نمایند؟

ج: بله، اما در بدو ورود و در هنگام اخذ مجوز باید سن آنها زیر 21 سال و مجرد بوده و در همان موقع در خواست ویزای تحصیلی نمایند.

 

13. آیا بچه هایی که دوره آمادگی پیش از دبستان را می گذرانند نیز نیاز به وبزای تحصیلی دارند؟

ج: خیر بچه های زیر 7 سال نیازی به اخذ ویزای تحصیل ندارند و تنها اخذ ویزای همراه برای آنها کافی است.
 


14. آیا فرزندان بالای 21 سال که به قصد تحصیل به مالزی می روند٬ نیازی به سپرده دارند ؟

ج: خیر ضرورتی به این کار نیست تنها کافی است از یکی از موسسات یا دانشگاه های مالزی پذیرش گرفته و با ویزای تحصیلی به مالزی بیایند.
 


15. فرزندانی که به هنگام اقدام جهت اخذ پذیرش کمتر از 21سال دارند و پس از 21 سالگی می توانند در مالزی بمانند ؟

ج: بلی، اعتبار ویزا به قوت خود باقی است.

 

16. فرزندانی که پس از اخذ اقامت والدین درمالزی متولد می شوند آیا شامل قوانین اقامت می شوند؟

ج : بله  فرزندان تابع مقررات حاکم بر پدرو مادر بوده و مقیم محسوب می شوند.

 

17.آیا متقاضیان عضویت در این برنامه می توانند در مالزی املاک و یا مستغلات داشته باشند؟

ج: همه متقاضیان این برنامه می توانند در مالزی ملک خریداری نمایند.  اما ارزش هر ملک نباید کمتر از 250.000 رینگیت( تقریباً 75 میلیون تومان) باشد.

 

18. در صورتی که شخص مهاجر در مالزی فوت کند ٬ داراییهای شخص متوفی چه می شود ؟ و تکلیف وراث چیست؟

ج: در صورتیکه متوفی وصیت نامه ای داشته باشد که وارث اموال او مشخص شده باشد، هیچ منعی وجود ندارد، و در غیر اینصورت نزدیکترین خویشاوند شخص متوفی باید طی درخواستی از دولت مالزی بخواهد تا اموال متوفی را به وارثین انتقال دهد.

لازم به ذکر است هیچگونه مالیات بر ارثی برای سرمایه گذاران خارجی وجود ندارد.

 

19. آیا برای خرید ملک نیازی به اخذ مجوز از کمیته سرمایه گذاری خارجی(FIC) می باشد؟

ج:خیر، سرمایه گذاران خارجی تحت پوشش برنامه MM2H نیازی به اخذ مجوز از (FIC) ندارند، اما باید طی نامه ای رسمی عضویت آنها توسط مسئولین ایالتی مربوطه٬ به کمیته سرمایه گذاری خارجی اعلام گردد.

 

20. در زمان فروش خانه مالیات بر سود تعلق می گیرد ؟

ج: خیر مالیات ارزش افزوده ملک در سال 2007 لغو شد.

 

21. آیا می توان برای خرید مسکن تقاضای وام نمود؟

ج: بله، کسانی که تحت پوشش ویزای MM2H  می باشند می توانند تا 70 درصد قیمت خانه را وام دریافت کنند و این وام بهره ای حدود 6% در سال دارد.

 

22. آیا دولت مالزی مزایای خاصی برای خرید خودرو در اختیار متقاضیان قرار می دهد؟

اعضاء MM2H می توانند خودرو بدون مالیات خریداری کنند و یا خودوری شخصی خود را که قبل از اقدام به عضویت در برنامه MM2H در کشور خود استفاده می کرده اند را وارد کنند (در مالزی خودروهای وارداتی دست دوم مشمول مالیات فروش و عوارض گمرکی در بدو ورود هستند اما اعضای  MM2Hاز این قانون مستثنی می باشند.

 

23. آیا می توان خودروی وارداتی معاف از مالیات را در مالزی به فروش رساند؟

ج: بله٬خودروی وارداتی را پس از پرداخت مالیات و عوارض معمول می توان به غیر واگذار کرد البته خاطر نشان می گردد٬ پرداخت مالیات باید قبل از درخواست فروش و اخذ مجوز باشد.


24. درخواست فروش ماشین چه مدت به طول می انجامد؟

ج: مدت زمانی حدود 60 الی 90 روز جهت اخذ مجوزهای لازم پیش بینی می شود.

 

25. آیا می توان برای خرید خودرو از موسسات مالی محلی درخواست وام نمود؟

ج: در صورت تایید بانک مربوطه هیچ مانعی در کار وجود ندارد اما تصمیم نهایی منحصراً در اختیار خود بانک می باشد.

 

26. اعضاء برنامه MM2H مشمول چه مالیات هایی می شوند؟

ج: مالیات بر درآمد تنها به کسانی تعلق می گیرد که از سرمایه گذاری در شرکتهای داخلی مالزی و یا بازار سهام مالزی درآمد کسب می کنند و درآمدهای خارج از مالزی مشمول مالیات نیست.

 

27. آیا درآمد هایی که از خارج از کشور تامین می شود نیز مشمول مالیات است؟

ج: بر اساس وضع قوانین مالیاتی جدید دولت مالزی کلیه درآمدهای حاصله خارج از کشور مالزی را معاف از مالیات اعلام کرد.

 

28. آیا با داشتن گواهینامه بین المللی نیازی به گرفتن گواهینامه مالزی داریم؟ یا مجوز خاصی باید تهیه شود؟

ج: مالزی گواهی نامه های بین المللی را به رسمیت شناخته و نیاز به اخذ گواهینامه مالزی و یا تاییدیه ندارید و در زمان اعتبار گواهینامه بین المللی خود اجازه رانندگی دارید.

 

29. آیا با عضویت در برنامه MM2H اجازه آوردن خدمتکار به مالزی را داریم؟

ج: دولت مالزی به اعضاء MM2H این اجازه را می دهد خدمتکاری مونث از کشور خودشان به همراه بیاورند و این خدمتکار نباید هیچ نسبت خانوادگی با شما داشته باشد و سن خدمتکار بین 25 تا 40 سال باشد.

 

30. اگر بخواهیم در مالزی مستخدم داشته باشیم چگونه باید تقاضا کنیم؟

ج: پس از عضویت در این برنامه و اقامت در مالزی می توانید به بخش مستخدمین خارجی در اداره اتباع خارجی رفته و تقاضا خود را به صورت کتبی اعلام نموده و 2 یا 3 ماه طول می کشد تا مراحل قانونی آن طی شود .

 

31.به اعضاء MM2H در مالزی چه نوع بیمه ای تعلق می گیرد؟

ج: تمام اعضاء خانواده شما می توانند از بیمه خدمات درمانی یا بیمارستانی استفاده کرده که این بیمه ها 100% هزینه درمان را در سقف تعیین شده تقبل میکنند .

هزینه بیمه در مالزی به نسبت ایران و دیگر کشورها پایین تر است .

 

32. آیا ویزای 10 ساله MM2H قابلیت تمدید دارد ؟ شرایط تمدید اقامت چیست؟

ج: بله،  دولت مالزی در ابتدا یک ویزا با اعتبار 10 ساله ارائه می دهد و پس از پایان این 10 سال روند تمدید با ارائه اظهار نامه بانکی حساب سپرده ثابت و آخرین فیش حقوقی به انضمام بیمه خدمات درمانی حاصل میشود.

حتماً به خاطر داشته باشید سه ماه قبل از پایان اعتبار ویزای MM2H نسبت به تمدید آن اقدام فرمائید.

 

33. اقامت من 5 سال بیشتر اعتبار ندارد آیا اقامت 10 ساله امکان پذیر است؟

ج: بنا به تصویب قانون جدید توسط دولت مالزی ویزای اقامت افرادی که اعتبار ویزای آنها در ابتدا 5 سال بوده مشروط به اینکه پاسپورتشان اعتبار داشته باشد به 10 سال افزایش می یابد.

 

34. عضویت در برنامه MM2H‌ برای ایرانیایی که مقیم سایر کشور ها هستند نیز امکان پدیر است؟

ج: تقریباً از هر ملیتی (حتی افرادی که با یک مالایی ازدواج کرده باشند) می توانند دراین برنامه ثبت نام کنند.

 

35. چرا مالزی برای گذراندت دوران بازنشستگی مناسب است؟

ج: مالزی کشوری است دارای جاذبه های طبیعی بسیار زیبا ، هزینه زندگی و خدمات درمانی پایین و استانداردهای بالای زندگی ،بنابراین  مکانی ایده آل برای بازنشستگان فراهم می آورد که با صرف هزینه ای پایین بتوانند خدمتکار تمام وقت، باغبان و آشپز برای خود داشته باشند و از دوران بازنشستگی آرام خود لذت ببرند.



جهت پیوستن به صفحه «تحصیل در مالزی» در فیس بوک « اینجا کلیک کنید »



برنامه MM2H




 
مالزي
تحصیل در مالزی
مهاجرت به مالزی
سفر به مالزی
آلبوم تصاویر مالزی
بانك اطلاعات مالزي
درباره مالزی
هتل های مالزی
گردشگری در مالزی
بازار ملک در مالزی
اطلاعات عمومی مالزی
نکات زندگی در مالزی
هزینه ها در مالزی
حمل و نقل در مالزی
ارتباطات در مالزی
خرید در مالزی
تغذیه در مالزی
بهداشت در مالزی
اقامت در مالزی
برنامه MM2H
دوره های آموزش زبان انگلیسی
ثبت شرکت در مالزی
انواع ویزا در مالزی
LOGIN FORM
Username :



Password :





NEWSLETTER
Email:


       
mm2h
همکاری با ما
دانشگاه هاي مالزي
دانشگاه تکنولوژی UTM
دانشگاه مالایا UM
دانشگاه کبانگسان UKM
دانشگاه USM
دانشگاه مالتی مدیا MMU
دانشگاه پوترا UPM
دانشگاه UITM
دیگر دانشگاه های مالزی
کالج های زبان در مالزی
دبیرستان در مالزی
تحصيل در مالزي
نکات تحصیل در مالزی
نگارش رزومه
نگارش پروپوزال
آیین نامه ها
خدمت وظیفه سربازی
رشته هاي دانشگاهي
علوم فنی و مهندسی
علوم انسانی و اقتصاد
         كلیك كنید ...
علوم پزشکی
         كلیك كنید ...
هنر و موسیقی
         كلیك كنید ...
پیوند ها
  • تحصیل در خارج از کشور
  • تحصیل در استرالیا
  • ایتکا
  • دهکده فضایی
  • پی سی وبلاگ
  • انجمن فیزیکدانان جوان ایران
  • هنر کده

  • صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما

    Copyright © 2005 - 2015, mm2h.ir - V3.0