مهاجرت به مالزی و ادامه تحصیل در مالزی | دوره های فشرده آموزش زبان انگلیسی در کالج زبان لندن شعبه کوالالامپور مالزی | مدرک آیلتس و تافل
صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما
ویزای کار

ویزای کار

ویزای کار  موقتی Temporary Employment Pass(work visa)

این ویزا برای افرادی که برای انجام شغلی موقت وارد مالزی می شوند صادر می شود.

کارگران  خارجی نیمه ماهر و غیر متخصص

کارگران و  کارمندان معمولی

ویزای کار: Employment Pass

این ویزا برای خارجیانی صادر می شوند که به مدت دو سال با یکی از شرکتهای مالزی قرارداد بسته اند .

ویزای اشتغال (ویزا حرفه ای) Employment  Pass(Professional Visa)

این ویزا برای افراد خارجی متخصص ( ویزای حرفه ای _مدت طولانی) صادر می شود. مانند:

  • Executive Chairman
  • Chief Executive Officer
  • Managing  Director
  • General Manager
  • Technical Director
  • Production Manager
  • Project Manager Or Factory Manager

 

Management Functions Such As

  • Marketing Manager
  • Logistics  Manager
  • Investment Manager
  • Quality Control Manager

 

Professional Such As

  • Chief Engineer
  • Engineer Manager
  • Lecturer
  • Doctor
  • Architect

مدت اعتبار این ویزا حداقل 2 سال پس از صدور آن است .

ویزای کار: Business Visa

این ویزا برای افراد خارجی که برای استخدام و بستن قراردادهای نیمه وقت با هر نوع نمایندگی در مالزی وارد این کشور می شوند صادر می شود. مدت اعتبار این ویزا نمی تواند بیشتر از 12 ماه باشد.

فرایند گرفتن ویزای کار

کارگران خارجی  غیر متخصص و نیمه ماهر

درخواست کار برای کارگران خارجی  در طرح های صنعتی ، بخش های خدماتی و ساختمانی

تمامی کارگران خارجی می بایست قبل از درخواست کار  از وزارت کار و امور اجتماعی تآییدیه دریافت نمایند.

 

بخش های مورد تائید

بخش های صنعتی:

بخش صنعتی تمامی  کالاهای صادراتی که متشکل از بیش از 50 % تولیدات صادراتی است را پوشش می دهد.

تولیدات صنعتی غیر صادراتی شامل:

  • صنعت مبلمان
  • صنعت  کائوچو(لاستیک) مبتنی بر صنعت
  • صنعت پلاستیک مبتنی بر صنعت
  • فرایند چوب و صنعت کارخانه ای
  • صنعت مواد ساختمان
  • آهن ، استیل و صنایع معدنی
  • صنعت سرامیک
  • صنعت منسوجات
  • صنعت کفش
  • صنعت مهندسی و ساخت
  • ساخت های مرتبط با صنعت
  • صنعت قیر و معدن سنگ

شرکتهایی صنایع غیر صادراتی در صورتی مجاز به استخدام خارجیان هستند که دارای شرایط زیر باشند:

  • مجموع فروش آنها از 2 میلیون رینگت به بالا(600 میلیون تومان به بالا)
  • حداقل سرمایه پرداخت شده شرکت  000/100 رینگت (30 میلیون تومان)

 بخش های مربوط به کشت و زرع:

این بخش زیر شاخه های زیر را پوشش می دهد:

  • محصولات
  • غذا
  • پرورش گل
  • دام پروری
  • آبزی پروری
  • بخش های ساختمان
  • بخش خدماتی

و زیر مجموعه های زیر را پوشش می دهد:

رستورانها ( کارگران و آشپزها) مجاز به کار در یک رستوران در سر تاسرکشور فقط به عنوان آشپز و یا کارگر معمولی( ظرف شور و نظافت چی رستوران)

کارگران خارجی اجازه ندارند که به عنوان پیش خدمت و یا صندوق دار کار کنند واز شرکت های نظافتی می بایست یک قرارداد کامل و مهمور داشته باشند و همچنین اجازه کار به عنوان نظافت چی برای شرکت های استخدامی راندارند. اجازه کار به عنوان شوینده اتومبیل ها و اتوبوس ها،  شوینده در پمپ بنزین ها و دیگر کارهای تاسیساتی و نگهداری را نیز ندارند.

جابه جایی کالا در بندر های دریایی و فرودگاهها

کارهای عام المنفعه (امور خیریه)

رختشوی خانه ها

باشگاههای گلف(فقط به عنوان پیش خدمت)

در قسمت های حمل ونقل جزیره

درخواست ها می بایست از طرف خود شخص متقاضی، شرکت و یاکارفرما ارائه گردد.

تقاضا برای تعویض(جایگزینی) کارگران خارجی:

تنها بر اساس دلایل زیر یک کارفرما می تواند برای جایگزینی کارگران خارجی خود درخواست دهد:

  • مراجعت کارگران به کشورشان از منطقه
  • فوت کارگران

درخواست برای جایگزینی کارگران خارجی فقط می تواند از طرف شرکت و یاکارفرما ارائه گردد. ارائه درخواست  از طرف نمایندگی و یا یک واسطه  ممنوع بوده و این نوع تقاضاها پذیرفته نخواهد شد.

 مدارک مورد نیاز برای درخواست جایگزینی کارگران خارجی:

  • نامه کارفرما درباره متقاضی
  • تکمیل فرم IMM/BPA.229/857
  • کپی از پاسپورت خروجی و یا گواهی فوت

بخش های مورد تائید برای جایگزینی:

  • بخش های صنعتی
  • بخش های مرتبط با صادرات
  • بخش های مربوط به کشت و زراعت که شامل محصولات، غذا، دامپروری، پرورش گل و آبزی پروری است.
  • بخش های خدماتی (رستورانها، نظافتی، جابه جایی کالاها، رختشوی خانه ها، کارهای عام المنفعه، پیش خدمت در باشگاههای گلف، در بخش حمل و نقل جزیره (به جز Penang )

کارگران خارجی از ملیت های گوناگون به خصوص از کشورهای منطقه مثل کشورهای اندونزی، تایلند و کلمبیا هستند.

البته توجه داشته باشید که جایگزینی کارگر از یکسری کشورهای خاص تنها صورت می گیرد .

تقاضا برای ویزای مرتبط (Referred Visa )

ویزای مرتبط (Refrred) به ویزایی گفته می شود که به وسیله وزیر امور خارجه مالزی برای یک فرد صادر و مورد تأیید است. برطبق آنچه که گفته شد این  ویزا قبل از ورود کارگر بوسیله کارفرما در اداره مهاجرت وابسته درخواست شده و صادر و تائید شده است.

 مدارک مورد نیاز برای ویزا مرتبط:

صدور ویزا برای کارگران خارجی در بخش های مختلف:

  • نامه کارفرمای متقاضی
  • نامه تائیدیه اصلی به همراه یک  کپی از وزارت کار مالزی (KHEDN )  (برای تائیدیه جدید) یا اداره مهاجرت مالزی ( برای تقاضا های جایگزینی)
  • تائیدیه بانک با اعتبار حداقل 18 ماه
  • فرم کامپیوتری مشخصات کارفرما
  • فرم حواله بانکی پرداختی
  • فرم IMM12
  • کپی از پاسپورت کارگران خارجی
  • ارائه گزارشی معتبر از سوی یک کلینیک  در کشور کارگران که مورد تائید وزارت بهداشت مالزی باشد
  • فرم تقاضا برای ویزای مرتبط (VDR)

 تقاضا برای جابه جایی موقتی کارگران خارجی:

یک کارفرما ممکن است متقاضی  جابه جایی موقتی  کارگران باشد تحت این شرایط کارگر می بایست مدارک زیر را ارائه کنند:

  • یک کپی از کارت شناسایی کارفرما
  • یک قرارداد توافقنامه از ضامن ، با آدرس کامل
  • لیست نام کارگران مورد بحث
  • یک کپی از صفحات مهر خورده و صفحه اصلی پاسپوت کارگران
  • کارفرمایان تنها می توانند کارگرانی را جایگزین کنند که نام آنها برای یک دوره مشخص کار از سوی اداره کار و امور اجتماعی تأیید شده باشد و فرم قرارداد او از طرف یک ضامن معتبر تکمیل شده باشد.

 مدارک مورد نیاز در هنگام درخواست برای برای تغییر نام و یا آدرس شرکت:

  • نامه کارفرمای متقاضی
  • یک کپی از کارت شناسایی کارفرما
  • فرم ثبت شرکت (Forms 9, 13 and 49 or Forms B and D)
  • یک کپی از پاسپورت کارگران
  • کپی از قبوض آب ، برق ، تلفن با نام جدید کارفرما
  • قرارداد اجاره برای اثبات اجاره
  • جواز ساختمان (مجوز ساخت)

درخواست ها به محض دریافت آنها رسیدگی و مراحل زیر را برای بازبینی باید طی کند:

  • تاریخ اعتبار PLKS کارگران بررسی می شود و گاهی برای اطمینان از تغییرات در نام و آدرس بعد از ثبت تماس تلفنی نیز برقرار خواهد شد .
  • در ابتدا باید درخواست نام و آدرس توسط TNB  ،  STMBیا JBA تایید شود.
  • در مواقع مورد نیاز نامه تأییدیه برای ثبت آدرس و نام جدید شرکت در سیستم کامپیوتری حوزه نیز ارسال می گردد.
  • کارفرما موظف است ویزای کارگر را برای صدور برچسب  PLKS آماده کند.

تحت شرایط زیر کارفرما و یا پلیس مهاجرت و یا پلیسی ایالتی می توانند  برای  تائید حکم بازداشت درخواست دهند:

در مواقعی که یک کارگر خارجی بوسیله پلیس بازداشت شده است، کارفرما می بایست نسبت به گزارش موضوع به کارگر خارجی برای تائید حکم بازداشت  اقدام کند.

مدارک مورد نیاز برای تائید حکم بازداشت:

  • نامه کارفرمای متقاضی
  • نامه تائیدیه بازداشت از مقامات وابسته
  • یک کپی از کارت شناسی کارفرما
  • یک کپی از پاسپورت کارگر

موارد مرتبط از سیستم کامپیوتری حوزه  بررسی و رسیدگی خواهد شد.(شباهت ظاهری، تاریخ خاتمهPLKS ، اعتبار برچسب PLKS و دیگر مشخصات)

کارگر خارجی ،  در همان روز برای کارفرما یک نامه تائیدیه از  اعتبار برچسب PLKS صادر و آماده و همان را برای مقامات وابسته فکس خواهد کرد.

فرایند درخواست برای  استرداد هزینه ها:

یک کارگر می تواند نسبت به  بازپرداخت هزینه های پرداخت شده به حوزه مهاجرت مالزی درخواست دهد. که این درخواست می تواند به دلایلی چون:

نامناسب بودن وضعیت پزشکی کارگر خارجی

تحت این شرایط مدارک زیر باید ارائه گردد:

  • نامه کارفرما متقاضی
  • هر دو رسید پرداخت/اظهار نامه قانونی در صورت مفقود شدن رسیدها
  • فرم تقاضا برای بازپرداخت  هزینه ها
  • یک کپی از پاسپورت کارگر
  • ارائه هر دو فرم پرداختی
  • فرایند برای درخواست استردادوثیقه بانکی(سپرده بانکی)

در مواقعی که کارگران به کشور خود بر گشته اند کارفرما می تواند نسبت به استرداد وثیقه بانکی اقدام کند.

درخواست استرداد وثیقه بانکی:

در این شرایط مدارک زیر ارائه می گردد:

  • نامه کارفرمای متقاضی
  • یک کپی از وثیقه بانکی و یک لیست از نام کارگران
  • یک کپی از وثیقه بانکی جدید و یک لیست از نام کارگران جدید
  • یک کپی از پاس خروجی و اگر کارگر خارجی به کشور خود مراجعت کرده بود یک کپی از پاسپورت کنسل شده
  • یک کپی از گواهی فوت

در مواقع فرار کارگر خارجی کارفرما ممکن است برای ارائه یک کپی از گزارش پلیس و فرم تائیدیه ازهیئت خارجی وابسته  درخواست کند. در هرحال تائیدیه به صلاحدید حوزه مهاجرت مالزی  صادر می شود.

فرایند برای درخواست استرداد سپرده امنیتی:

در مواقعی که کارگران خارجی به کشور خود مراجعت داشته باشند کارفرما می تواند نسبت به استرداد سپرده امنیتی اقدام نماید  که در این شرایط باید مدارک زیر ارائه گرد:

  • نامه کارفرمای متقاضی
  • رسید اصلی سپرده امنیتی
  • برگه پاس خروج
  • شماره حساب بانکی شرکت  و یا برای کارفرما به طور اختصاصی  شماره کارت شناسایی

 دوره  استخدام کارگران خارجی:

کارگران خارجی در ابتدا  فقط به  مدت 3 سال اجازه کار دارند  و این درخواست می تواند هر ساله تا مدت 15 سال تمدید شود. برای تمدید بعد از مدت 15 سال  کارفرما می بایست یک تائیدیه ازNational Vocational Training Council (MLVK)  ، وزارت منابع انسانی و یا Construction Industries Development Board, Malaysia(CIDB)  تهیه کند.

کارگران خارجی باید مدارک زیر را نیز ادائه دهند:

  • گواهی مهارت در سطح یک و یا دو از SKM مالزی
  • گواهی مهارت کاگر از MLKV
  • گواهی مهارت حرفه ای از SKK
  • گواهی کاگری از CIDB قبل از طرح درخواست تمدید

فرایند گرفتن ویزای حرفه ای

روش کار و فرایند برای تقاضا:

تنها مهاجرین خارجی می توانند برای ویزای حرفه ای درخواست دهند که یکی از موقعیت های زیر را داشته باشند:

تصدی در پست های مدیریتی درسطح های بالا (سطح یک) در شرکتهای خصوصی متعلق به افراد خارجی و یا شرکت های فعال در مالزی پستهای کلیدی  key posts استفاده از نیروهای متخصص خارجی در شرکتهای مالزی برای حفظ و تامین سرمایه و سود آنهاست مهاجرین خارجی در این پست ها در تعیین سیاست شرکت به منظور رسیدن به اهداف شرکت مسئولیت سنگینی بر دوش دارند . به طور مثال درپست هایی نظیر Executive Chairman،Chief Executive Officer،Managing Director، General Manager،Technical Director،Production Manager،Project Manager  ویا  Factory Manager

پست های اجرایی: Executive Posts

پست های مدیریتی و تخصصی در سطح های میانی (سطح دو) قرار دارند. تصدی در این پست ها نیازمند داشتن صلاحیت آموزشی، تجربیات عملی و مهارتهاو صلاحیت های مربوط به شغل مربوطه  می باشند.

افرادی که تصدی این امور را به عهده می گیرند، مسئول اجراء سیاستهای شرکت و نظارت به کار کارکنان دیگر هستند. برای مثال در پست های نظیر : پستهای مدیریتی مثل  Marketing Manager، Logistics  Manager، Investment Manager و Quality Control Manager، پست های حرفه ای مثل  Chief Engineer، Engineer Manager، Lecturer، Doctor، Architectو ...

پست های غیر اجرایی: Non-Executive Posts

در مشاغل فنی پست هایی وجود دارد که انجام دادن  آنها نیازمند تکنیکهای خاص و مهارتهای ویژه است. به طور مثالWelder، Mould Maker، Tool و Die Maker، Manufacturing Systems Designer، Food،Nutrient Technologist، Fashion Designer،Specialist In Furniture Design  و Ergonomics، Heat Setting Technician، Sewing Specialist، Craftsman،Engraving  و Product،Flavouring Specialist و یا ...

فرایند استخدام مهاجرین خارجی (Expatiate ):

مهاجران خارجی دو مرحله را باید پشت سر بگذارند.

مرحله اول : شامل درخواست کارگز خارجی از سوی کارفرما

مرحله دوم: گرفتن تأیید از وزارت کار

مرحله اول این پروسه تنها در 6 نمایندگی مجاز این کار صورت می گیرد اما مرحله دوم تنها مربوط به اداره مهاجرت مالزی است.

در مالزی تنها 6 نمایندگی وجود دارد که کی توانند مجوز کار را برای کارگران خارجی صادر کنند که این شرکتها عبارتند از :

MIDA

Malaysian industrial Development Authority

MdeC

Multimedia Development Corporation

PSD

Public Service Department

CBM

Central Bank Malaysia

SC

Security Commission

EC

Expatriate Committee

 

نمایندگی توسعه صنعتی مالزی : MALAYSIAN INDUSTRIAL DEVELOPMENT AUTHORITY (MIDA)

مهاجران خارجی تنها در پست های اداری زیر می توانند تصدی امور را در شرکت های خصوصی به دست گیرند: بخش صنعتی  (شرکت های موجود و شرکت های جدید که درگیر طرح های توسعه ای می باشند)

  • بخش های صنعتی وابسته به بخش های خدماتی
  • موسسات ناحیه ای – ستادهای عملیاتی ، نمایندگی ها ، مراکزخرید بین المللی
  • صنعت هتل داری و توریسم
  • بخش های توسعه و تحقیقات

موسسات توسعه مالتی مدیا Multimedia Development Corporation (MdeC)

مهاجرانی که در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات مهارت دارند تنها در شرکتهایی که دارای مجوز MSC است می توانند کار کنند.

 

بخش خدمات عمومی: Public Service Department (PSD)

این بخش قرارداد مهاجرین خارجی را که در بخش های دولتی استخدام شده است را تائید می کند

پست های دکتر و پرستار  در کلینیک ها و بیمارستانهای دولتی

معلمان و مدرسین از موسسات آموزش عالی  دولتی

پست های قراردادی بخش دولتی

مشاغلی (پیشنهاد شغل) که بوسیله کمیسیون بخش دولتی و یا نمایندگی  های وابسته اداره می شود.

 

بانک مرکزی مالزی: Central Bank Malaysia (CBM)

استخدام در بخش های  بانکداری ، مالی و بیمه

کمیسیون امنیتی:             Security Commission (SC)

استخدام در بخش امنیتی صنایعxpatriate Committee (EC)

اگر فرد خارجی در شغلی به غیر مشاغلی که در نمایندگی های بالا ذکر شد درخواست بدهد باید برای گرفتن مجوز به EC مراجعه نماید. این بخش تحت نظارت وزارت کار است و به عنوان دبیرخانه کمیته  فعالیت می کند.

اعضای EC عبارتند از:

1.    1-Ministry of Home Affairs (MOHA) Chairman(SG/DSG)
2-Ministry of International Trade and Industry(MITI) Member(Representative)
3-Ministry of Domestic Trade and Consumer Affairs(MDTCA) Member (Representative)
4-Ministry of Education (MOE) Member (Representative)
5-Ministry of Human Resources (MHR) Member (Representative)
6-Construction Industry Development Board (CIDB) Member (Representative)
7-Council Of Trust Member (Representative)
8-Immigration Department of Malaysia Secretariate

افراد خارجی برای ارائه درخواست به کمیته EC باید شرایط زیر را دارا باشد :

1.    حداقل سرمایه تعیین شده

2.    توصیه نامه از نمایندگی های مربوطه

3.    ثبت  فعالیتهای بازرگانی وابسته به نمایندگی های مربوطه

مدارک مورد نیاز:

درخواست از طریق EC تنها باید از طریق تکمیل فرم درخواست در کمیته EC صورت گیرد:

1.    داشتن موافقت نامه از شرکت مورد درخواست کار

2.    تکمیل فرم Dp10

3.    فعالیتهای صورت گرفته در زمینه شغل مورد درخواست و مهارتهای حرفه ای و صلاحیتهای شغلی

4.    رزومه  -  فتوکپی از مدارک  آموزشی (این مدارک می بایست توسط مدیریت منابع انسانی و مقامات بالاتر تائید شود )

5.    تکمیل فرمهای 9 ، 24 ، 49 که به تایید کمیسیون شرکتهای مالزی رسیده باشد

6.    توصیه نامه از نمایندگی های وابسته

7.    گواهینامه های شغلی از مقامات محلی

8.    برای شرکتها که با سرمایه ها خارجی معاملات عمده و یا خرده فروشی انجام می دهند ارائه مدارک زیر الزامی است:

I ) گواهی CIDB / قراردادد پروژه (فقط ساخت و ساز)

II ) گواهی فروش مستقیم از KPDN & HEP (فقط فروش مسقیم)

III ) نامه تائیدیه WRT از KPDN & HEP

 

مرحله دوم فرایند که تائید ویزا استخدام و یا ویزا مرتبط با پست های انتخابی مهاجرین خارجی  بعد از گرفتن فرم تائیدیه EC و یا گرفتن تائیدیه از دیگر نمایندگی ها صورت می گیرد .

مدارک مورد نیاز:

تکمیل مدارک ثبت نام شامل:

  • معرفی نامه  از رئیس  شرکت و  یا اجازه نامه رسمی از کارفرما
  • تکمیل فرم DP11  به همراه یک قطعه عکس
  • قرارداد استخدام (مهر شده در یک دفتر خانه رسمی  Duty Stamp Office) برای استخدام موقت و صدور ویزای گردشگری
  • کپی از آخرین پاسپورت متقاضی (دو کپی برای  PRC)

متقاضی می تواند فرم تائیدیه  از MIDA، CBM، SC، PSD و یا MOHA را در صورت توان ضمیمه مدارک خود نماید و مختصری از اطلاعات صنفی شرکت درکمیسیون شرکتهای مالزی (CCM) و یا فرم  , 24 & 49  برای تائید کمیته MIDA و EC ضمیمه مدارک خود کنید. ( و درصورت داشتن تائیدیه  مشروط از JKPD  سرمایه پرداخت شده باید افزایش یابد)

برای گرفتن تأیید از MIDA ارائه رزومه افراد خارجی، یک فتوکپی از مدارک و دیپلم  برای  دیگر پست های کلیدی لازم است البته اگر تائیدیه MIDA برای هم پست کاری و هم مهاجر خارجی است کپی از مدارک مورد نیاز نیست)

تبدیل  ویزا Conversion of Passes

بازدیدکنندگان خارجی (به جز کسانی که اهل سنگاپور هستند) و با ویزای توریستی _ گردشگری وارد مالزی می شوند، می توانند تقاضای خود را جهت تغییر ویزای شان از یک ویزا توریستی _ گردشگری به یک ویزا کاری  به اداره مهاجرت مالزی ارائه دهند. این قوانین جهت تسهیل به بازدیدکنندگان خارجی که تمایل دارند در فعالیتهای بازرگانی در مالزی شرکت کنند طراحی شده است. تمامی متقاضیان جهت تبدیل ویزای گردشگری _ توریستی به ویزای کاری  باید درخواست خود را به همراه یک توصیه نامه از وزارت بین المللی تجارت و صنعت به اداره مهاجرت مالزی ارائه دهند.



جهت پیوستن به صفحه «تحصیل در مالزی» در فیس بوک « اینجا کلیک کنید »



انواع ويزا در مالزي




 
مالزي
تحصیل در مالزی
مهاجرت به مالزی
سفر به مالزی
آلبوم تصاویر مالزی
بانك اطلاعات مالزي
درباره مالزی
هتل های مالزی
گردشگری در مالزی
بازار ملک در مالزی
اطلاعات عمومی مالزی
نکات زندگی در مالزی
هزینه ها در مالزی
حمل و نقل در مالزی
ارتباطات در مالزی
خرید در مالزی
تغذیه در مالزی
بهداشت در مالزی
اقامت در مالزی
برنامه MM2H
دوره های آموزش زبان انگلیسی
ثبت شرکت در مالزی
انواع ویزا در مالزی
LOGIN FORM
Username :



Password :





NEWSLETTER
Email:


       
mm2h
همکاری با ما
دانشگاه هاي مالزي
دانشگاه تکنولوژی UTM
دانشگاه مالایا UM
دانشگاه کبانگسان UKM
دانشگاه USM
دانشگاه مالتی مدیا MMU
دانشگاه پوترا UPM
دانشگاه UITM
دیگر دانشگاه های مالزی
کالج های زبان در مالزی
دبیرستان در مالزی
تحصيل در مالزي
نکات تحصیل در مالزی
نگارش رزومه
نگارش پروپوزال
آیین نامه ها
خدمت وظیفه سربازی
رشته هاي دانشگاهي
علوم فنی و مهندسی
علوم انسانی و اقتصاد
         كلیك كنید ...
علوم پزشکی
         كلیك كنید ...
هنر و موسیقی
         كلیك كنید ...
پیوند ها
  • تحصیل در خارج از کشور
  • تحصیل در استرالیا
  • ایتکا
  • دهکده فضایی
  • پی سی وبلاگ
  • انجمن فیزیکدانان جوان ایران
  • هنر کده

  • صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما

    Copyright © 2005 - 2015, mm2h.ir - V3.0