مهاجرت به مالزی و ادامه تحصیل در مالزی | دوره های فشرده آموزش زبان انگلیسی در کالج زبان لندن شعبه کوالالامپور مالزی | مدرک آیلتس و تافل
صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما
انواع ویزا برای مالزی

انواع ویزا

مسائل مرتبط با مهاجرت گاهی پیچیده به نظر می رسد مخصوصا، زمانیکه شما به اندازه کافی از قوانین و شرایط کشوری که قصد اقامت در آن را دارید ، اطلاع ندارید.

با مطالعه دقیق قوانین کشور مالزی می بینیم که حکومت مالزی از دیگر کشور ها مستثنی نیست. این کشور درمحل تقاطع بین شرق و غرب واقع شده است و همیشه با آغوش گرم به افراد خارجی خوش آمد می گوید و مالزی اخیراً بخاطر مهاجرت جمعیت فراوانی  از هندی ها و چینی ها دارای یک ملیت چند نژادی شده است.

مالزی همواره پذیرایی تعداد زیادی از افراد خارجی هستند اما دولت مالزی همیشه مراقب  است که این افزایش مهاجران بر روی میزان توازن جمعیت آنها تاثیر نداشته باشد. به همین علت مهاجرت به مالزی زیاد آسان نیست.

علاوه بر این اگر شرکتی نتواند برای درخواست شما موافقت بگیرد دوباره از سر گیری یک تقاضا سختتر می شود.

برای افراد خارجی که جز شهروندان مالایی نیستند اجازه ای تحت عنوان (EP) صادر می شود که می توانند در مالزی اقامت کنند البته این اجازه صادر شده مستثنی از هرگونه درخواست برای ویزا کار و یا اهداف دیگر می باشد.


اجازه ورود: Entry Permit

(EP) یک مجوز که برای افراد خارجی که جزء شهروندان مالایی  محسوب نمی شوند، جهت اقامت در مالزی صادر می شود. این مجوز فقط برای اقامت صادر می شود و افراد متقاضی نمی توانند از این ویزا برای هر نوع استخدام و یا اهداف دیگر استفاده کنند.

 1. ویزا ورودی یکنفره: SINGLE ENTRY VISA

این ویزا برای اتباع خارجی که جهت بازدید از مالزی وارد این کشور می شوند، صادر می شود و معمولاً اعتبار این ویزا 3 ماه پس از صدور می باشد.

 2- ویزا  بازدید(توریستی – گردشگری): Visit Pass (Social or Tourist)

این ویزا برای کسانی صادر می شود که فقط برای هدف گردشگری وارد مالزی می شوند. کسانی که از طریق این ویزا اجازه ورود به مالزی را دریافت می کنند حق استخدام یا کارهای تخصصی و یا بازرگانی را ندارند.

 3- ویزا ترانزیت (عبوری): Transit Visa

ویزای ترانزیت تنها مختص به افرادی است که به قصد وارد شدن به کشوری دیگر تنها قصد عبور از مالزی را دارند که این افراد اجازه ترک کردن فرودگاه را نداشته و سفرشان را به مقصد بعدی از فرودگاه مالزی ادامه می دهند .

4- ویزا کار و تجارت: Visit Pass (Business)

این ویزا تنها تحت شرایط زیر صادر می شود:

صاحبان و نمایندگان شرکتها که جهت اهداف خاص  مربوط به شرکت: جلسات ، سمینارها ، بازرسی (بازدید)  از شرکت  و.. وارد مالزی می شوند.

سرمایه داران و یا بازرگانان که به خاطر موقعیتهای کاری و یا سرمایه گذاری وارد مالزی می شوند.

نمایندگان شرکتهای خارجی که جهت معرفی کالاهایشان جهت تولید در کشور مالزی وارد مالزی می شوند.

مالکین خارجی که به منظور  معامله، فروش و یا اجاره دارائیهایشان وارد مالزی می شوند.

گزارشگران خارجی از نمایندگی های رسانه های گروهی که جهت  پوشش سمینارها و یا حوادث دیگر در مالزی و یا شرکت در مسابقات ورزشی وارد مالزی می شوند.


توجه: از این ویزا به منظور استخدام و یا نظارت به نصب ماشین آلات جدید و یا ساخت کارخانه نمی توان استفاده کرد.

 5- ویزای ورودی چندگانه: MULTIPLE ENTRY VISA

این ویزا برای اتباع خارجی که برای کار و یا کارهای مربوط به دولت وارد مالزی می شوند  صادر می شود. اعتبار این ویزا سه ماه تا 12 ماه از تاریخ صدور آن می باشد. شهروندان هندی و یا مردم جمهوری چین که به منظور اهداف اجتماعی وارد مالزی می شوند، واجد شرایط گرفتن ویزای ورودی چندگانه هستند. اعتبار ویزا ورودی چندگانه به مدت یکسال است.



شرایط گرفتن ویزای ورودی چندگانه:

متقاضیان می بایست ثابت کنند که در آمد کافی برای ماندن در مالزی را دارند. تورهای گروهی که بلیط رفت و برگشت دارند واجد شرایط برای گرفتن این ویزا نیستند.

 6- ویزای کار  موقتی Temporary Employment Pass(work visa)

این ویزا برای افرادی که برای انجام شغلی موقت وارد مالزی می شوند صادر می شود.

کارگران  خارجی نیمه ماهر و غیر متخصص

کارگران و  کارمندان معمولی

7- ویزای کار: Employment Pass

این ویزا برای خارجیانی صادر می شوند که به مدت دو سال با یکی از شرکتهای مالزی قرارداد بسته اند .

 8- ویزای اشتغال (ویزا حرفه ای) Employment  Pass(Professional Visa)

این ویزا برای افراد خارجی متخصص ( ویزای حرفه ای _مدت طولانی) صادر می شود. مانند:

Executive Chairman

Chief Executive Officer

Managing  Director

General Manager

Technical Director

Production Manager

Project Manager Or Factory Manager

Management Functions Such As

Marketing Manager

Logistics  Manager

Investment Manager

Quality Control Manager

Professional Such As

Chief Engineer

Engineer Manager

Lecturer

Doctor

Architect

مدت اعتبار این ویزا حداقل 2 سال پس از صدور آن است .

 9- ویزا کار: Business Visa

این ویزا برای افراد خارجی که برای استخدام و بستن قراردادهای نیمه وقت با هر نوع نمایندگی در مالزی وارد این کشور می شوند صادر می شود. مدت اعتبار این ویزا نمی تواند بیشتر از 12 ماه باشد.

 10- ویزای همراه : Dependent’s Pass

این ویزا برای همسر و فرزندان هر فرد خارجی که ویزای اشتغال دارد صادر می شود. درخواست برای این ویزا می تواند همزمان با گرفتن ویزای اشتغال و یا بعد از گرفتن ویزای اشتغال صورت گیرد. همچنین برای همسر و فرزندان هر فرد خارجی که با یک ویزای visit pass  وارد کشور شده اند.

11-ویزای دانشجویی: Student’s Pass(VISA)

این ویزا برای هر فرد خارجی که برای ادامه تحصیل در هر موسسه  آموزشی مورد تائید مالزی پذیرفته شده است  صادر می شود.

12- ویزای همسر: Spouse Programme

این ویزا برای کسانی که در مالزی مشغول به کار  هستند و با یک شهروند مالزی ازدواج کرده اند، صادر می شود.


مقررات ویزا:

هر خارجی برای ورود به مالزی باید ویزا داشته باشد. و برای درخواست خود باید به سفارت مالزی در کشور خود مراجعه کرده و برای ورود به مالزی ویزا تهیه کند.

یک ویزا، یک تائیدیه (امضا) بر روی پاسپورت  یا مدارک دیگر سفر است که مشخص کننده تقاضا اتباع خارجی برای ورود به مالزی است و نشان دهنده آن است که با تقاضای آنها موافقت شده است. ویزای  موافقت شده هیچ تضمینی برای ورود به کشور مالزی نیست و تصمیم نهایی از طریق اداره مهاجرت در لحظه ورود اتخاذ می شود.


هزینه صدور ویزا:

برای درخواست ویزا ورودی انفرادی و چند گانه هزینه یکسان در حدود 10 دلار می باشد. به جز پاسپورت هندوستان که در برخی موارد هزینه پاسپورت ورودی چندگانه در حدود 20 دلار است.( این هزینه ها قابل تغییر است که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با نمایندگی کشور مالزی در تماس باشید ).

 
مدت اعتبار ویزا:

طول مدت مجاز اقامت، در هنگام صدور ویزا در آن درج می گردد و بستگی به تشخیص صادر کننده، مدت اعتبار بین یک تا سه ماه و یا بیشتر ارائه می گردد.

شرایط لازم برای صدور ویزا:

 اعتبار پاسپورت:

کسانی که قصد ورود به مالزی را دارند باید یک پاسپورت و یا مدرک سفر معتبر با حداقل اعتبار شش ماه اعتبار به همراه داشته باشند.

برخی از کشورها برای بازدید کاری و اجتماعی( گردشگری) نیاز به ویزا ندارند.

شهروندان آمریکایی برای دیدن مالزی و انجام کارهای ا جتماعی و شغلی و آموزشی نیاز به گرفتن ویزا ندارند ولی اگر برای کار به مالزی سفر می کنند باید ویزا داشته باشند.

برای اقامت کمتر از یک ماه برای کشورهای آسیایی به جز Mianmar هیچ ویزایی مورد نیاز نیست. اما برای اقامت بیش از یک ماه بجز کشور سنگاپور و Brunei گرفتن ویزا الزامی است.

برای کشور اسرائیل در هر شرایط و مدت زمان برای اقامت، گرفتن ویزا الزامی است و علاوه بر آن باید از وزارت امنیت بین المللی نیز اجازه ورود گرفته شود.


 اجازه کار:

کسانی که در مالزی دنبال کار می گردند باید مجوز دریافت کنند . این مجوز معمولا برای کارگران بوسیله کارفرما انجام می شود .

کارگران به همراه خانواده هایشان می توانند بوسیله ویزای اجتماعی(گردشگری) که اداره مهاجرت مالزی هنگام ورود صادر می کند وارد مالزی شوند.


 بلیط سفر برگشت معتبر و داشتن پول کافی:

یک خارجی در هنگام ورود به مالزی باید مدرکی مبنی بر داشتن استطاعت مالی برای ماندن در مالزی به همراه یک بلیط برگشت به مقصد دیگر به همراه داشته باشد.

 اشخاص ممنوع شده:

هر تبعه خارجی که در بخش 8 قانون مهاجرت 1959/63  رده بندی شود اجازه ورود به مالزی را ندارد حتی اگر دارای پاسپورت ویا مدارک سفر معتبر و یا بلیط برگشت و پول کافی باشد.

 کامل کردن کارت ورود و خروج:

یک تبعه خارجی در هنگام ورود باید کارت ورود و خروج(Imm.26) را کامل کند، که این کارت قابل دسترس در هر نقطه ورود در اداره نمایندگی مالزی و آژانسهای مسافرتی است.

یک تبعه خارجی می بایست پاسپورتش را به همرا کارت ورود و خروج  به اداره مهاجرت نشان دهد و از تأیید مدارک سفر و پاسپورتش قبل از ترک اداره مهاجرت اطمینان حاصل نماید.

بجز تقاضا ورود برای بازدیدهای شغلی و یا گردشگری ، تقاضا مربوط به انواع ویزا تا قبل از رسیدن به مالزی باید انجام شده باشد و در مالزی تنها ضمانت گردد در این صورت ضامن ها مسئول حفاظت و برگشت اتباع خارجی از مالزی در مواقع مورد نیاز می باشند.



جهت پیوستن به صفحه «تحصیل در مالزی» در فیس بوک « اینجا کلیک کنید »



انواع ويزا در مالزي




 
مالزي
تحصیل در مالزی
مهاجرت به مالزی
سفر به مالزی
آلبوم تصاویر مالزی
بانك اطلاعات مالزي
درباره مالزی
هتل های مالزی
گردشگری در مالزی
بازار ملک در مالزی
اطلاعات عمومی مالزی
نکات زندگی در مالزی
هزینه ها در مالزی
حمل و نقل در مالزی
ارتباطات در مالزی
خرید در مالزی
تغذیه در مالزی
بهداشت در مالزی
اقامت در مالزی
برنامه MM2H
دوره های آموزش زبان انگلیسی
ثبت شرکت در مالزی
انواع ویزا در مالزی
LOGIN FORM
Username :



Password :





NEWSLETTER
Email:


       
mm2h
همکاری با ما
دانشگاه هاي مالزي
دانشگاه تکنولوژی UTM
دانشگاه مالایا UM
دانشگاه کبانگسان UKM
دانشگاه USM
دانشگاه مالتی مدیا MMU
دانشگاه پوترا UPM
دانشگاه UITM
دیگر دانشگاه های مالزی
کالج های زبان در مالزی
دبیرستان در مالزی
تحصيل در مالزي
نکات تحصیل در مالزی
نگارش رزومه
نگارش پروپوزال
آیین نامه ها
خدمت وظیفه سربازی
رشته هاي دانشگاهي
علوم فنی و مهندسی
علوم انسانی و اقتصاد
         كلیك كنید ...
علوم پزشکی
         كلیك كنید ...
هنر و موسیقی
         كلیك كنید ...
پیوند ها
  • تحصیل در خارج از کشور
  • تحصیل در استرالیا
  • ایتکا
  • دهکده فضایی
  • پی سی وبلاگ
  • انجمن فیزیکدانان جوان ایران
  • هنر کده

  • صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما

    Copyright © 2005 - 2015, mm2h.ir - V3.0