مهاجرت به مالزی و ادامه تحصیل در مالزی | دوره های فشرده آموزش زبان انگلیسی در کالج زبان لندن شعبه کوالالامپور مالزی | مدرک آیلتس و تافل
صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما
مدارک لازم جهت مهاجرت

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت:

• عکس هر نفر 5 قطعه 6 در 4
• کپی تمام صفحات ( حتی صفحات سفید) گذرنامه همه اعضا خانواده، همه افراد خانواده باید گذرنامه مجزا داشته باشند.
• کپی برابر اصل شش صفحه نخست گذرنامه همه افراد خانواده ( پدر، مادر و فرزندان زیر 21 سال )
• ترجمه رسمی اسناد املاک ( در صورت وجود )
• ترجمه رسمی اساسنامه شرکت، جواز کسب، هرگونه مجوز حرفه ای (در صورت وجود)
• ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
• رزومه انگلیسی
• گواهی موجودی بانکی به مبلغ حداقل 175 میلیون تومان برای افراد زیر 50 سال و حداقل 120 میلیون تومان برای افراد بالای 50 سال این پول می تواند در حسابهای جداگانه به اسم فرد متقاضی و همسر وی باشد مجموع مبالغ حسابهای مختلف می بایست به حداقل مورد نیاز برسد. همچنین دارایی حسابهای ارزی و حسابهای بانکی خارج از ایران نیز قابل قبول است.
• اسناد در آمدی نظیر گواهی حقوق، فیش بازنشتگی، اظهار نامه در آمدی، اجاره نامه، سودسهام ، سود سپرده بانکی و ...که مجموع در آمد فرد متقاضی و همسر وی می بایست بالای 4 میلیون تومان در ماه اعلام شود. و این چهار میلیون تومان باید به عنوان فیش حقوقی از یک موسسه یا شرکت خصوصی یا دولتی و به زبان انگلیسی برای سه ماه آخر قبل از اقدام تهیه شود. یعنی متقاضی می بایست سه گواهی در آمد به زبان انگلیسی برای سه ماه آخر داشته باشد که کمتر از 4 میلیون تومان در ماه دریافتی نداشته باشد.
• ترجمه شناسنامه های همه اعضا خانواده( پدر، مادر و فرزندان زیر 21 سال )
• ترجمه سند ازدواج برای افراد متاهل
• در موارد خاص وجود سایر مدارک تکمیلی می تواند مفید باشد در این مورد قبل از آماده سازی مدارک حتماً با ما تماس بگیرید.


توجه: هم زن و هم مرد می توانند به عنوان متقاضی اصلی از یک خانواده اقدام کنند. ولی معمولاً پذیرش مردان راحتتر است.

توجه: تاهل شرط اقدام برای اقامت نیست.

توجه: پس از دریافت موافقتنامه اقامت، متقاضی اصلی ( معمولا پدر خانواده) می بایست گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس ایران دریافت کند. این گواهی باید مورد ترجمه رسمی با مهر وزارت خارجه ایران قرار بگیرد و متقاضی میبایست قبل از سفر به مالزی این گواهی ترجمه شده را آماده کند و هنگام دریافت اقامت در مالزی اصل و ترجمه گواهی را همراه خود داشته باشد.


__________________________________________________________________

در صورتی که سوالی باقیست و یا تمایل به اقدام و تشکیل پرونده دارید

از طریق بخش تماس با ما سوال خود را ارسال نمایید

و یا با شماره تلفن ما تماس
حاصل نمایید.

__________________________________________________________________



جهت پیوستن به صفحه «تحصیل در مالزی» در فیس بوک « اینجا کلیک کنید »



مهاجرت به مالزي




 
مالزي
تحصیل در مالزی
مهاجرت به مالزی
سفر به مالزی
آلبوم تصاویر مالزی
بانك اطلاعات مالزي
درباره مالزی
هتل های مالزی
گردشگری در مالزی
بازار ملک در مالزی
اطلاعات عمومی مالزی
نکات زندگی در مالزی
هزینه ها در مالزی
حمل و نقل در مالزی
ارتباطات در مالزی
خرید در مالزی
تغذیه در مالزی
بهداشت در مالزی
اقامت در مالزی
برنامه MM2H
دوره های آموزش زبان انگلیسی
ثبت شرکت در مالزی
انواع ویزا در مالزی
LOGIN FORM
Username :



Password :





NEWSLETTER
Email:


       
mm2h
همکاری با ما
دانشگاه هاي مالزي
دانشگاه تکنولوژی UTM
دانشگاه مالایا UM
دانشگاه کبانگسان UKM
دانشگاه USM
دانشگاه مالتی مدیا MMU
دانشگاه پوترا UPM
دانشگاه UITM
دیگر دانشگاه های مالزی
کالج های زبان در مالزی
دبیرستان در مالزی
تحصيل در مالزي
نکات تحصیل در مالزی
نگارش رزومه
نگارش پروپوزال
آیین نامه ها
خدمت وظیفه سربازی
رشته هاي دانشگاهي
علوم فنی و مهندسی
علوم انسانی و اقتصاد
         كلیك كنید ...
علوم پزشکی
         كلیك كنید ...
هنر و موسیقی
         كلیك كنید ...
پیوند ها
  • تحصیل در خارج از کشور
  • تحصیل در استرالیا
  • ایتکا
  • دهکده فضایی
  • پی سی وبلاگ
  • انجمن فیزیکدانان جوان ایران
  • هنر کده

  • صفحه اصلی تحصیل در مالزی اخبار مالزی خواندنی ها ورود اعضا عضویت فرم مشاوره تماس با ما

    Copyright © 2005 - 2015, mm2h.ir - V3.0